Варіант М

    ЕКСПРЕС – ІНДИКАТОР   «ВАРІАНТ – М» прилад, призначений для внутрішньотехнологічного  контролю  вологості  макаронних виробів при виготовленні, сушінні  та  у  готовому  вигляді, а також сухарів, що не мають харчових добавок і барвників.  Прилад працює  з  меленою  фракцією,  не вимагає  зважування проби,  має можливість додаткового налаштування на конкретний продукт   та  виробничі умови, виключає необхідність у спеціальних  навичках обслуговуючого персоналу і   в   застосуванні градуювальних  таблиць,   пройшов успішні лабораторні та  виробничі випробування. Експлуатується на підприємствах України та Росії.

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Відображення інформації

цифрове, в абсолютних одиницях вологості

Діапазон визначення вологості, % абс. 5 - 25
Похибка у визначенні вологості, % абс. +/- (0,8)
Необхідний мінімальний об’єм контрольованої проби, мл 20
Час визначення, сек до 60
Маса, кг 0,2
Габаритні розміри, мм 170 х 85 х 36
Живлення, В 6  (від мережевого блоку живлення ~220/-6)
Гарантійний термін експлуатації 12 місяців